PAÍSDEVINS  ❖ VINS DE CATALUNYA ❖ CELLERS CATALANS, DO TERRA ALTA  ❖  ALTAVINS VITICULTORS, GANDESA TERRA ALTA ❖ CELLERS DE CATALUNYA, ENOTURISME TERRA ALTA  ❖  CELLERS CATALANS, DO TERRA ALTA  ❖  ALTAVINS VITICULTORS, GANDESA TERRA ALTA ❖ CELLERS DE CATALUNYA, ENOTURISME TERRA ALTA  ❖ CELLERS CATALANS, DO TERRA ALTA  ❖  ALTAVINS VITICULTORS, GANDESA TERRA ALTA ❖ CELLERS DE CATALUNYA, ENOTURISME TERRA ALTA  ❖ CELLERS CATALANS, DO TERRA ALTA  ❖  ALTAVINS VITICULTORS, GANDESA TERRA ALTA ❖ CELLERS DE CATALUNYA, ENOTURISME TERRA ALTA  ❖ CELLERS CATALANS, DO TERRA ALTA  ❖  ALTAVINS VITICULTORS, GANDESA TERRA ALTA ❖ CELLERS DE CATALUNYA, ENOTURISME TERRA ALTA  ❖ ❖ PAÍSDEVINS  ❖ VINS DE CATALUNYA ❖ PAÍSDEVINS ❖ ❖ PAÍSDEVINS ❖ ❖ CELLERS CATALANS, DO PLA DE BAGES  ❖  CELLERS CATALANS, DO TERRA ALTA  ❖  ALTAVINS VITICULTORS, GANDESA TERRA ALTA ❖ CELLERS DE CATALUNYA, ENOTURISME TERRA ALTA  ❖  CELLERS CATALANS, DO TERRA ALTA  ❖  ALTAVINS VITICULTORS, GANDESA TERRA ALTA ❖ CELLERS DE CATALUNYA, ENOTURISME TERRA ALTA  ❖ CELLERS CATALANS, DO TERRA ALTA  ❖  ALTAVINS VITICULTORS, GANDESA TERRA ALTA ❖ CELLERS DE CATALUNYA, ENOTURISME TERRA ALTA  ❖ CELLERS CATALANS, DO TERRA ALTA  ❖  ALTAVINS VITICULTORS, GANDESA TERRA ALTA ❖ CELLERS DE CATALUNYA, ENOTURISME TERRA ALTA  ❖ CELLERS CATALANS, DO TERRA ALTA  ❖  ALTAVINS VITICULTORS, GANDESA TERRA ALTA ❖ CELLERS DE CATALUNYA, ENOTURISME TERRA ALTA  ❖

PAÍSDEVINS

altavins viticultors / do terra alta

 

Altavins Viticultors

e·n·o·t·u·r·i·s·m·e


Les activitats enoturístiques que ens brinda aquest celler de la Terra Alta són :

Visita al celler +tast de vins

Preu : 6 €/persona
Durada visita : 1,5 h. Aprox.
Vins a tastar: 4 vins
Mínim persones: 1
Màxim persones: 50
Idiomes: Català – Castellà – Anglès - Francès


Visita al celler +tast de vins +visita casc antic Batea

Preu : 10 €/persona
Durada visita : 3,00 h. Aprox.
Vins a tastar: 4 vins
Mínim persones: 10
Màxim persones: 50
Idiomes:català – Castellà – Angles - Francès


Visita al celler +tast de vins + visita a vinyes + visita casc antic Batea

Preu : 12 €/persona
Durada visita : 4,00 h. Aprox
Vins a tastar: 4 vins
Mínim persones: 10
Màxim persones: 50
Idiomes: català – Castellà – Anglès - Francès


Una jornada a Altavins

un dels programes anteriors a triar + menjar al camp amb productes típics de la terra.
Preu : 30 €/persona
Durada visita : 7,00 h. Aprox.
Vins tastar: 4 vins i barriques
Mínim persones: 10
Màxim persones: 50
Idiomes: català – Castellà – Anglès - Francès
(Podem fer un programa a mida, si es vol menjar a restaurant o es vol fer un altra activitat. En aquest cas feu la consulta al Celler, a altavins@altavins.com o al 646 977 454.


Cap de setmana a Altavins.

Programar un cap de setmana a la Terra Alta, visitant el celler Altavins Viticultors i complementant-lo amb altres activitats (visita poble antic de Batea, visita als ports, punts singulars de la Batalla de l’Ebre, etc.). Dormint en hotel o en casa rural.


Contacteu amb

Altavins Viticultors


ALTAVINS VITICULTORS,S.L.

Ctra. Villalba dels Arcs S/N 43786 Batea

Tel: 0034 977 430 596

Mob: 0034 646 977 454

Skype: joanpapeles

altavins@altavins.com

www.altavins.com


 
PORTADA../PAISDEVINS/PORTADA.html
NOUS VINS../NOVES_ANYADES_VINS/SELECCIO_NOUS_VINS.html

Altavins Viticultors

vinyes i terrer


Els premis i reconeixements, com la Gran Medalla d’Or al Concurs Mundial de Bruseles al vi Domus Pensi 2006 reforça l’aposta pels vins de qualitat a la Terra Alta


Altavins Viticultors treballa des del 2001 per crear vins de qualitat, partint de les característiques pròpies dels terroirs de la zona i de les varietats de raïm que s’hi conreen. Segons Joan Bautista Arrufí, l’alma mater d’aquest celler de la Terra Alta, la tria curosa del raïm juntament amb una filosofia de treball en què preval la voluntat de millorar el producte final per sobre de criteris més comercials han donat reconeixement internacional als vins elaborats en aquest celler.


Domus Pensi 2006 n’és un exemple. L’any 2011 ha estat reconegut com el  millor vi negre del món amb una Gran Medalla d’Or al Concurs Mundial de Brussel·les. Cal destacar que aquest reconeixement no és la puntuació d’un sol tastador, sinó d’un equip de tast representat per diferents professionals de tot el món.


Envellit 15 mesos en bótes de roure francès i amb 42 mesos de repòs en ampolla, en aquest vi elaborat amb Cabernet, Garnatxa, Merlot, Syrah i Samsó de vinyes de més de 90 anys s’hi han buscat les mesures més equilibrades. De fet, Domus Pensi significa ‘la casa del pes’. “Antigament, hi havia una casa on es guardaven les mesures exactes de pes, mides, litres… i si hi havia alguna disputa entre compradors i venedors, anaven al Domus Pensi a solucionar-ho”, explica Joan Bautista Arrufí.


Per Arrufí, aquest reconeixement internacional és molt important tant per al seu celler com per a la DO Terra Alta i està segur que servirà per revalorar-la. Ja fa anys que aquesta DO ha apostat amb força per vins de gran qualitat, cosa que ha començat a donar els seus fruits, amb reconeixements i puntuacions molt alts per a diferents vins i cellers de la zona. A més, cal destacar-ne una relació qualitat-preu molt interessant.


“Els consumidors cada vegada defugen més d’estereotips i marques conegudes. Un cop tasten un vi bo, o molt bo com és el cas de Domus Pensi, ho saben reconèixer. El reconeixement massiu és una qüestió de màrqueting i comunicació, difícil d’aconseguir per a cellers petits com el nostre. Hem de confiar en la feina de cada dia i en l’empremta de la qualitat constant”, afirma Arrufí.


ENOTURISME../PAISDEVINS/ENOTURISME.html
AGENDAGOURMEThttp://gourmetcatalunya.com/GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
ALTAVINS
 >> ELS VINS >>ALTAVINS_VITICULTORS_VINS.html