PAÍSDEVINS  ❖ VINS DE CATALUNYA ❦ DO ALELLA CELLER CAN RODA ❦ PAÍSDEVINS  ❖ VINS DE CATALUNYA ❦ DO ALELLA ❦ CELLER CAN RODA ❦ DO ALELLA, SANTA MARIA DE MARTORELLES ❦ CAN RODA BLANC PANSA BLANCA - MUSCAT ❦ CAN RODA MERLOT JOVE ❦ CAN RODA SAULÓ BLANC ❦ DO ALELLA CELLER CAN RODA ❦ CELLER CAN RODA ❦ DO ALELLA, SANTA MARIA DE MARTORELLES ❦ CAN RODA BLANC PANSA BLANCA - MUSCAT ❦ CAN RODA MERLOT JOVE ❦ CAN RODA SAULÓ BLANC ❦ DO ALELLA CELLER CAN RODA ❦ CELLER CAN RODA ❦ DO ALELLA, SANTA MARIA DE MARTORELLES ❦ CAN RODA BLANC PANSA BLANCA - MUSCAT ❦ CAN RODA MERLOT JOVE ❦ CAN RODA SAULÓ BLANC ❦ DO ALELLA CELLER CAN RODA ❦ CELLER CAN RODA ❦ DO ALELLA, SANTA MARIA DE MARTORELLES ❦ CAN RODA BLANC PANSA BLANCA - MUSCAT ❦ CAN RODA MERLOT JOVE ❦ CAN RODA SAULÓ BLANC ❦ DO ALELLA CELLER CAN RODA ❦ CELLER CAN RODA ❦ DO ALELLA, SANTA MARIA DE MARTORELLES ❦ CAN RODA BLANC PANSA BLANCA - MUSCAT ❦ CAN RODA MERLOT JOVE ❦ CAN RODA SAULÓ BLANC ❦ DO ALELLA CELLER CAN RODA ❦ CELLER CAN RODA ❦ DO ALELLA, SANTA MARIA DE MARTORELLES ❦ CAN RODA BLANC PANSA BLANCA - MUSCAT ❦ CAN RODA MERLOT JOVE ❦ CAN RODA SAULÓ BLANC ❦ DO ALELLA CELLER CAN RODA ❦ CELLER CAN RODA ❦ DO ALELLA, SANTA MARIA DE MARTORELLES ❦ CAN RODA BLANC PANSA BLANCA - MUSCAT ❦ CAN RODA MERLOT JOVE ❦ CAN RODA SAULÓ BLANC ❦ DO ALELLA CELLER CAN RODA VINS DE CATALUNYA ❦ PAÍSDEVINS ❖ ❦ PAÍSDEVINS  ❖ VINS DE CATALUNYA VINS DE CATALUNYA ❦ DO ALELLA ❦ CELLER CAN RODA ❦ DO ALELLA, SANTA MARIA DE MARTORELLES ❦ CAN RODA BLANC PANSA BLANCA - MUSCAT ❦ CAN RODA MERLOT JOVE O ALELLA CELLER CAN RODA ❦ VINYES I CELLERS , TERRA I GENT PAÍSDEVINS ❖

PAÍSDEVINS

do alella, can roda, santa maria de martorelles

 

© codoalella

Contacteu amb

Celler Can Roda

Mas Can Roda,s/n
08107, Santa Maria de Martorelles
Tel. +34 935 794 448

cellercanroda@gmail.com

www.canroda.cat

Celler Can Roda

Mas Can Roda s/n 08106 Santa Maria de Martorelles

Tel. 935 794 448

www.cellercanroda.cat

cellercanroda@gmail.comCan Roda

Enoturisme


Enoturisme amb Can Roda

Des que el celler Can Roda va obrir les seves portes a la preciosa masia modernista del mateix nom, s’havia pogut visitar de manera esporàdica sota demanda o en ocasions especials, com la Setmana del Vi DO Alella.


Conscients de la importància que els consumidors donen a la possibilitat de visitar el celler on es produeixen aquells vins que els agraden, els seus responsables han decidit crear un projecte enoturístic amb vocació de creixement.

Can Roda

ENOTURISME


Enoturisme

Visita’ns!! Gaudiràs d'un fantàstic recorregut per la història del nostre celler, passejarem per les vinyes, visitarem el celler i finalment realitzarem un tast de vi.  Vols més informació? Envia’ns un correu a visites@cellercanroda.cat


Informació sobre la visita:

Horaris: Diumenge a les 12 hrs (imprescindible reserva prèvia)

Duració: 1-1,5 hora

Idiomes:català, castellà i anglès

Consultar altres dies i horaris

Preu per persona:

Visita + tast 1 vi: 10 €

Visita + tast 3 vins: 15 € (grup mínim 6 persones)

Possibilitat de realitzat activitats i reunions per empresa (consultar preus i condicions)

Més informació i reserves: visites@cellercanroda.cat

Per a reserves o informació cal escriure a visites@cellercanroda.cat.

 
PORTADA../PAISDEVINS/PORTADA.html

Can Roda

Rosat Jove

ROSAT JOVE  CUPATGE 2012

50 % merlot

50 % Cabernet sauvignon

Vinificació.

Verema manual en caixes de 15 Kgs de capacitat.

La verema derrapada i aixafada es macera durant 8 hores a una temperatura de

12ºC. A continuació es realitza un sangrat del most i es desfanga durant 48 hores a 12ºC i posterior fermentació alcohòlica a temperatura controlada de 14ºC durant 18 dies. Posteriorment els vins són trasvalsats, clarificats i filtrats abans de l’embotellat.


Nota de Tast.

Color rosat maduixa d’intensitat mitja-alta i reflexos blau-morats, llàgrima fina persistent, brillant, i carbónic residual procedent de la pròpia fermentació. Aromes varietals i fermentatives amb record de fruites vermelles i negres madures (maduixa àcida, cirera, grosella) amb fons vegetal varietal (mentol, pebrot verd).

De pas en boca fresc, potent en postgust i presència fruitada, l’acidesa final cítrica de final en boca i lleugerament amarg aporten frescura i persistència, ajudat d’un retronasal balsàmic (caramel d’eucalitptus)


FITXA TÈCNICA

Grau alcohol 12,65 %vol

SO2 lliure 22 mg/l

SO2 total 88 mg/l

Acidesa Total S 3,95 g/l

Acidesa Volàtil 0,22 g/l

Sucres reductors 0,30 g/l

pH 3,17


MARIDATGES: Entrants freds, embotits, formatge fresc (mató, Burgos, etc.) i de pasta tova (Brie, Emmental, Tou dels Til·lers, etc.), plats de pasta, arrossos, rissotos i fondues de formatge.

 

Can Roda

Vinyes i Terrer


Can Roda és una casa senyorial del 1864 que la família BonaPlata de Barcelona es va fer a Santa Maria de Martorelles. Situada al mig d’una finca de quaranta hectàrees, és envoltada de bosc i vinya. Des de 2010, el celler Can Roda elabora vins i caves dins la D.O. l’Alella, al nord de Barcelona. Disposa d’unes set hectàrees de vinya de les varietats pansa blanca (la més habitual en el territori de la DO d’Alella), moscatell, merlot i cabernet.


Seria impossible fer una nota de tast parlant només de colors, olors i gustos. Per a nosaltres aquest vi destil·la incomptables notes i detalls d’amistat i companyia, de grans taules farcides de bona teca per alleugerir l’esforç dels que treballen, de xerrades i cridòria, d´anades i vingudes tirant del carretó, de competició per veure qui omple més caixes i qui troba els penjolls més grans i rossos. També de posada en comú de tot allò que anem aprenent amb el temps, d’inquietuds i preguntes dels més petits, que de mica en mica també s’involucren en aquest projecte; de rondes de porró per alleugerir la set dels que treballen (o fan veure que treballen!).

Ens recorda el bon gust de qui porta les vinyes i les manté com si fossin un jardí, l’esforç de la responsable del projecte, que amb les seves ànsies de coneixement i de treball fa fàcil el que en un principi semblava impossible, i els braços oberts que ens acullen i ens deixen participar i ens fan sentir a tots, més que amics, família!

Aquest és un vi que, en definitiva, honora a aquells que l’han fet possible, per la generositat de qui el promou i per l’amor a la terra d’aquell que, assegut damunt d’una pedra a la vinya vella, el va veure com un somni fet realitat.

Rosa Milà Plans

Desembre, 2010
 

 
Els Vins de 
Can RodaCAN_RODA_ELS_VINS.html