PAÍSDEVINS  ❖ VINS DE CATALUNYA ❖  DO CATALUNYA, CELLER BOHIGAS, ÒDENA , ANOIA ❖ DO CATALUNYA, CELLER BOHIGAS, ÒDENA , ANOIA ❖ DO CATALUNYA, CELLER BOHIGAS, ÒDENA , ANOIA ❖ DO CATALUNYA, CELLER BOHIGAS, ÒDENA , ANOIA ❖ DO CATALUNYA, CELLER BOHIGAS, ÒDENA , ANOIA ❖ DO CATALUNYA, CELLER BOHIGAS, ÒDENA , ANOIA ❖ DO CATALUNYA, CELLER BOHIGAS, ÒDENA , ANOIA ❖ ❖ PAÍSDEVINS  ❖ VINS DE CATALUNYA ❖ ❖ PAÍSDEVINS  ❖ VINS DE CATALUNYA ❖ PAÍSDEVINS  ❖ VINS DE CATALUNYA ❖ DO CATALUNYA, CELLER BOHIGAS, ÒDENA , ANOIA ❖ DO CATALUNYA, CELLER BOHIGAS, ÒDENA , ANOIA ❖ DO CATALUNYA, CELLER BOHIGAS, ÒDENA , ANOIA ❖ DO CATALUNYA, CELLER BOHIGAS, ÒDENA , ANOIA ❖ DO CATALUNYA, CELLER BOHIGAS, ÒDENA , ANOIA ❖ DO CATALUNYA, CELLER BOHIGAS, ÒDENA , ANOIA ❖ DO CATALUNYA, CELLER BOHIGAS, ÒDENA , ANOIA ❖ CELLER BOHIGAS PAÍSDEVINS ❖

PAÍSDEVINS

do catalunya / celler bohigas

 
 

Celler Bohigas

DO Catalunya


El celler Bohigas de la Denominació d’Origen Catalunya està situat a Òdena, on es troben les caves i vinyes de Can Macià. Des de fa més de vuit segles la família cultiva les seves vinyes sota la influència del riu Anoia, buscant un canal d’expressió en les varietats que millor s’hi han adaptat. Caves Bohigas és un celler de tradició familiar amb més de vuit segles d’història. Està  situat en un enclavament privilegiat de la conca de l’Anoia, a Òdena, concretament, a les caves i vinyes de Can Macià, amb prop de 200 hectàrees d’extensió. 

                                                   

Caves Bohigas produeix en l’actualitat més de 600.000 ampolles, entre 500.000 de cava i 100.000 de vi. D’aquestes, el 90% es distribueix al mercat exterior.


A més de produir vins i caves d’alta qualitat, Bohigas també ofereix al públic una gran varietat d’activitats vinculades a l’enoturisme.


La casa, amb més de 800 anys d’antiguitat, Can Macià, classificada d’interès històric i artístic, és apreciada per la bellesa de les seves edificacions.


Al voltant de la casa pairal que manté l’autèntic estil de masia Catalana s’alcen els diferents espais del Celler i Caves, així com la capella, en devoció a la Mare de Déu de la Mercè, construïda el 1922 amb frescos de Josep Pey.


Vinyes i Terrer

La producció de Bohigas té unes característiques peculiars que provenen, en el seu origen, del particular microclima de la conca d’Òdena, molt afavoridor pel desenvolupament qualitatiu de les varietats cultivades: Macabeu, Xarel·lo, Parellada, Chardonnay i Pinot Noir per al cava; Xarel·lo, Garnatxa Blanca i Chennin Blanc, per als vins blancs. Per als vins negres, per la seva banda, es cultiven les varietats de Syrah, Samsó, Cabernet i Merlot.  

Contacteu amb

Celler  Bohigas


Finca Can Macià

08711 Òdena ( Anoia )

T +34 93 804 81 00


www.bohigas.es


comercial@bohigas.es
Enoturisme

al Celler  Bohigas


El Celler Bohigas ofereix diverses possibilitats per gaudir d’activitats enoturístiques on gaudir de l’entorn, la gastronomia i els seus vins.


Cinema Divino es va iniciar fa 7 anys amb gran èxit de públic. Neix a l’any 2004 a una part de la Romagna d’Itàlia i al 2011 s’extèn per tot el territori de la Emilia Romagna i a una part de la Sardenya. Enguany els actes de Cinema Divino ja es trobaran a la Toscana, Lombardía, Piemonte i Marche.

Cinema Divino vol portar al públic als cellers i aproparlos als productes gastronòmics locals fusionant enogastronomia, cultura i entreneniment. Al passat 2011 les activitats de Cinema Divino a Itàlia han arribat a 136 cellers amb més de 60.000 visitants que han gaudit d’aquesta original proposta.

Recordeu que si sou socis del CLUB TR3SC i voleu assistir a l’acte de Cinema Diví aquesta setmana aneu al següent enllaç
15/10/12

Comença “Cinema Diví”

Al Celler Bohigas

La primera sessió de Cinema DiVí va tenir lloc el passat dijous 11 d’octubre.

La Denominació d’Origen Catalunya amb la col·laboració del Club TR3SC van oferir al socis del club cultural la primera nit de Cinema DiVí: un maridatge de vi i cinema, durant el qual un grup de 100 persones van visitar el Celler Bohigas (Òdena) i al seu mas del segle XIII, tastar els seus vins amb un maridatge-sopar amb productes de proximitat i assistir a la projecció de la pel•lícula documental Mondovino.

Aquesta sessió d’enoturisme i cinema serveix per presentar el cicle Cinema DiVí que la DO Catalunya prepara per l’estiu del 2013, en una acció en paral•lel amb l’Enoteca Regionale de l’Emilia Romagna, on el projecte Cinema Divino compta amb més de 7 anys d’història i un gran èxit de públic. La sessió a Bohigas va comptar amb el responsable del cicle italià, Carlo Catani, així com de premsa italiana.

Cinema DiVí persegueix apropar al públic més urbà a la realitat dels cellers del país, oferint un maridatge cultural (vi/cinema) als assistents, en un acte de divulgació de la cultura del vi.

www.cinemadivino.net/

www.bohigas.es/

 

Celler Bohigas

DO Catalunya


Caves Bohigas presenta aquesta nit de dijous els seus vins i caves al Loidi d’en Martin Berasategui. 

El celler d’Òdena (Anoia) és la bodega escollida pel restaurant pel segon trimestre de l’any

El celler de Caves Bohigas, d’Òdena (Anoia), té l’ocasió de presentar els seus vins i caves al restaurant Loidi de Martín Berasategui, a l’Hotel Condes de Barcelona, amb un sopar maridatge.

L’acte de presentació se celebrarà aquesta nit, (9/05) al restaurant Loidi (C/ Mallorca, 248-250), a les 20:30 hores, i comptarà amb la participació de Berasategui, que és director gastronòmic del restaurant. Per part de Caves Bohigas, hi assistiran el propietari Jordi Casanovas; Maria Casanovas, encarregada de la gerència, i Joan Torras, director comercial a Catalunya.


Durant l’acte del sopar, l’equip de Caves Bohigas explicarà als assistents les qualitats i característiques dels diferents productes que es degustaran. S’oferiran:

  1. el Cava Rosat Bohigas (varietat Trepat);

  2. el Cava Noa (Pinot Noir i Xarel·lo);

  3. l’Udina (vi blanc Garnatxa Blanca i Xarel·lo), i

  4. el Fermí (Syrah i Samsó),

que es maridaran amb tataki de tonyina vermella amb salsa ponzu d’aperitiu, ravioli de botifarra del perol amb salsa parmesà i làmines de pernil d’aglà, corbina rostida sobre puré d’espinacs, txuleta amb puré de patata i tatin de poma.


Els vins i caves seleccionats s’inclouran a la carta de vins dels restaurant durant la temporada de maig i fins a finals d’agost i es destacaran com a productes del trimestre.
 
PORTADA../PAISDEVINS/PORTADA.html
NOUS VINS../NOVES_ANYADES_VINS/SELECCIO_NOUS_VINS.html
ENOTURISME../PAISDEVINS/ENOTURISME.html
AGENDAGOURMEThttp://gourmetcatalunya.com/GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
> VETLLADA >
 TRADICIONALCAVES_BOHIGAS_VETLLADA_TRADICIONAL_CATALANA.html

forta inversió en millora productiva a caves Bohigas

Òdena, 5 de setembre de 2013 >>> El celler de Caves Bohigas, situat a Òdena (Anoia), disposa des d’aquest mes de setembre d’un nou sistema robotitzat per al moviment d’ampolles de cava durant el procés productiu i d’elaboració. Aquest sistema permetrà automatitzar una línia de treball força costosa fins ara i millorar-ne el rendiment.    LLEGIR NOTÍCIA COMPLETA