presentació del cava musivari gran reserva edició especial

cava guilera presenta el seu nou cava premium amb una innovadora fusió de disseny integrador

 

Cava Guilera Musivari 2006

Brut Nature Gran Reserva.

Edició Especial Grans Anyades.


Musivari – Ciència que estudia el mosaic –

és el producte insígnia de Cava Guilera i inaugura una nova línia de caves premium elaborats a partir de les grans anyades.

Tanmateix, el Cava Guilera Musivari 2006. Musivari també destaca per la innovació en l’àmbit del màrqueting inclusiu i les arts gràfiques.Dimarts 26 de maig, Vilafranca del Penedès >> Des de Cava Guilera ens complau anunciar la sortida al mercat de Musivari 2006, Brut Nature Gran Reserva, Edició Especial Grans Anyades. Fruit del fil familiar sorgit el 1927, Musivari reivindica el caràcter prèmium que mereix el cava que cuida temps i detall a través del procés artesanal.


Aquest dimarts 26 de maig hem presentat el nou cava Musivari 2006 al restaurant Cigró d’Or de Vilafranca del Penedès. L’acte ha consistit en una roda de premsa a càrrec de Cava Guilera i Zekogram, i una experiència gastronòmica a càrrec de formatges Xerigots, Embotits Mitjans i el Cigró d’Or.Zekogram & Cava Guilera


Zekogram, la consultora de màrqueting inclusiu encarregada del disseny de l’etiqueta Musivari, ha reinventat el Braille tradicional i l’ha convertit en un element de disseny per veure i tocar.


El Màrqueting Inclusiu arriba al món del cava de la mà de Musivari gràcies al factor diferencial del seu braille, el qual va més enllà de la informació funcional per a les persones invidents. I és que la reformulació i personalització d’aquest sistema de lectoescriptura d’acord amb la identitat de marca està pensada per a impactar a tots els públics.


A través del braille Zeko el llenguatge esdevé una experiència enfocada a impactar a tots els públics. Un pas més cap a l’assimilació d’una idea: que tots som iguals i diferents. I d'una altra: que la responsabilitat social corporativa pot repercutir favorablement en la imatge de marca i posicionament.

 

 
PORTADA../PAISDEVINS/PORTADA.html
NOUS VINS../NOVES_ANYADES_VINS/SELECCIO_NOUS_VINS.html
ENOTURISME../PAISDEVINS/ENOTURISME.html
AGENDAGOURMEThttp://gourmetcatalunya.com/GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
FIRES DE VINS../PAISDEVINS/FIRA-DEL-VI-FESTES-DEL-VI.html
ENO-AGENDA../PAISDEVINS/AGENDA_ENO_GASTRONOMICA.html
CERCA CELLERS../PAISDEVINS/CERCA_CELLERS.html
PREMIS../PAISDEVINS/PREMIS-VINS-DE-CATALUNYA.html
FORMACIÓ-TAST../PAISDEVINS/FORMACIO_TAST.html
RESTAURANTShttp://gourmetcatalunya.com/GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html

Cava Guilera Musivari 2006

Brut Nature Gran Reserva.

Edició Especial Grans Anyades.


Amb la inauguració de Musivari, Cava Guilera presenta la complicitat d’una cuidada tradició amb les necessitats del present, les quals s’observen des de l’òptica de la innovació i de l’impacte social que aporta el disseny inclusiu.Cava Premium:

Reserva i Gran Reserva.

A Cava Guilera només elaborem caves Reserva i Gran Reserva i treballem amb unes criances que oscil·len entre 24 mesos i 10 anys.


Tenim una producció limitada de 25.000 ampolles anuals, de les que el 20% van ja a l’exportació.


Els caves premium es caracteritzen per la seva riquesa gustativa i aromàtica, la bombolla fina i la seva tessitura harmònica, suau i lleugerament afruitada. Un Cava Premium és un producte bastant exclusiu: només un 2% de la producció de Cava és Gran Reserva, un 12% Reserva i el 86% restant és cava jove. La llei estableix una criança mínima


Cava Guilera Enoturisme

Plaer entre vinyes

Oferim un ventall d’experiències que van des d’un tast de caves premium, un aperitiu de proximitat a la nostra terrasseta entre vinyes, la visita clàssica a les vinyes i al celler, activitats de verema com el tast de més de 25 varietats de raïm, una nit entre vinyes amb autocaravana i a partir del bon temps, activitats infantils, concerts i cinema a la fresca en el marc incomparable i desenfadat de la Terrasseta Multicultural Rimaires.


properament + informació al detall.
 

Musivari : Cava Gran Anyada amb disseny de valor afegit

Cava Guilera Musivari 2006

Disseny inclusiu per a tothom


L’estrena de Musivari no queda limitada a la singular qualitat del producte, sinó que la seva disrupció també la protagonitza la seva innovadora etiqueta: Musivari és el primer cava que arriba al mercat amb Braille de valor afegit. Aquest element fonamental per a les persones cegues ha estat reinterpretat per Zekogram per tal d’oferir una nova experiència d’usuari per a tots els públics.


Enaltint el mosaic -fenomen atribuït al concepte de Musivari- l’estètica del Braille s’integra amb la imatge de marca assolint

un disseny per a veure i tocar.En l’etiquetatge de Musivari s’estableixen noves dimensions sensorials respecte a l’experiència d’usuari, qui, a més de percebre la impressió visual del Braille al linial a partir de colors i formes alternatives, també el toca: una estratègia disruptiva que reverteix en un sòlid posicionament de marca.


Més enllà del disseny definit per a qualsevol perfil d’usuari, preservar la funcionalitat per a les persones cegues és un dels pilars de Musivari. És per aquesta raó que, contenint un Braille validat i certificat, Musivari incorpora igualment a la contra-etiqueta un codi QR que redirigeix a un PDF accessible per als lectors digitals que utilitzen les persones invidents. En ell troben una explicació més extensa del producte.


Sumant-se al màrqueting inclusiu, Cava Guilera respon amb una innovadora solució a les diferents dimensions sensorials que intervenen en el procés de compra, un tipus d’acció que conflueix amb el neuromàrqueting, i que comença a advertir-se a escala global com una tendència a l’alça.Cava Guilera

Cava Guilera som una petita empresa familiar especialitzada en l’elaboració artesanal de caves premium ( Reserva i Gran Reserva ). Si hem escollit aquest camí és perquè creiem que un cava requereix temps per esdevenir un gran cava.


Temps per créixer, madurar i desenvolupar

de manera temps perquè totes s’integrin

formant un tot harmònic i agradable al paladar.

Temps. per deixar que les coses passin, al marge de la productivitat frenètica que generalment impera en el mercat.