celler eudald massana assoleix la medalla d’or per l’avi ton

un vi expressió del sentiment penedès : arrelament a la terra, a la pròpia història familiar i al xarel·lo com emblema de vins d’alta gamma

 

L’Avi Ton d’Eudald Massana

Medalla d’Or Xarel·lo Penedès


L’Avi Ton és un dels vins de referència del

celler. S’elabora des de 1996, fet que demostra l’aposta del celler per potenciar els vins elaborats amb aquesta varietat penedesenca. L’Avi Ton és també un homenatge al pare de l’Eudald Massana, qui va plantar la vinya del Xarel·lo que s’utilitza per elaborar aquest vi. Aquesta medalla és, doncs, un reconeixement a la feina feta durant anys.


L’Avi Ton és un 100% Xarel·lo, procedent de la vinya més antiga de la finca, la qual va ser plantada l’any 1945. És un vi amb personalitat on s’hi pot trobar la tipicitat, l’autenticitat i la màxima expressió de les qualitats del Xarel·lo, així com també notes salines procedents de la terra on es conrea, un terreny molt calcari.Després de passar una maceració pel·licular a baixes temperatures, una part del vi acaba la fermentació en bótes de roure francès i americà, on farà també una criança de tres mesos. És un vi equilibrat, amb cos, glicèric i amb una gran frescor. És un vi floral i especiat amb notes de fruita madura que es combinen amb les aromes pròpies de la bóta.


FITXA COMPLETA de l’avi ton 

L’Avi Ton d’Eudald Massana

Medalla d’Or Xarel·lo Penedès

 

Medalla d’Or per l’Avi Ton d’Eudald Massana Noya en el Concurs de Vins de qualitat de la DO Penedès. El vi ha rebut el primer guardó en la categoria de Blanc Xarel·lo 2012

 

Sant Pau d’Ordal, 5 de maig. Aquest dimarts 5 de maig, en un sopar al restaurant El Casinet de Sant Salvador, s’han atorgat els guardons del 49è Concurs de Vins de qualitat de la DO Penedès, organitzat per l’Acadèmia de Tastavins del Penedès i amb el suport de la DO Penedès. Entre els premiats, l’Avi Ton del celler Eudald Massana ha rebut la Medalla d’Or en la categoria de Blanc Xarel·lo.Precisament, la categoria de vins monovarietals de Xarel·lo és el segon any que s’incorpora al concurs per tal de posar en valor les qualitats dels vins elaborats amb aquesta varietat penedesenca. Un total de 24 professionals (someliers, restauradors, enòlegs i periodistes especialitzats) han escollit entre més de 120 mostres del voltant de 35 cellers.


 
PORTADA../PAISDEVINS/PORTADA.html
NOUS VINS../NOVES_ANYADES_VINS/SELECCIO_NOUS_VINS.html
ENOTURISME../PAISDEVINS/ENOTURISME.html
AGENDAGOURMEThttp://gourmetcatalunya.com/GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
FIRES DE VINS../PAISDEVINS/FIRA-DEL-VI-FESTES-DEL-VI.html
ENO-AGENDA../PAISDEVINS/AGENDA_ENO_GASTRONOMICA.html
CERCA CELLERS../PAISDEVINS/CERCA_CELLERS.html
PREMIS../PAISDEVINS/PREMIS-VINS-DE-CATALUNYA.html
FORMACIÓ-TAST../PAISDEVINS/FORMACIO_TAST.html
RESTAURANTShttp://gourmetcatalunya.com/GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html

90/100

Eudald Massana Noya

Avi Ton blanc

Xarel·lo DO Penedès


Anyada 2011

DO Penedès Varietats

100% Xarel·lo (vinya vella)

Vinyes i Terrers

vinya de Xarel.lo de més de seixanta anys, amb molt baixa producció i amb una elaboració de fermentació en bóta.


FITXA COMPLETA de l’avi ton

enllaçats


La ‘Vitilectura’, la nova proposta enoturística d’Eudald Massana

Primavera de vins 2015.- Sant Pau d’Ordal, Alt Penedès

 El celler vol unir la lectura amb la viticultura oferint un espai on poder llegir entre vinyes. El celler Eudald Massana Noya presenta una nova proposta enoturística que estrena per aquesta Setmana Santa.

LLEGIR-NE MÉSEudald Massana Noya rep el distintiu SICTED

Des dels inicis, Eudald Massana Noya, d’agricultura ecològica i biodinàmica,

ha fet una aposta ferma per un enoturisme

de qualitat perquè sigui la millor carta

de presentació per tots els visitants.

LLEGIR-NE MÉS


 

L’Avi Ton d’Eudald Massana, Medalla d’Or Xarel·lo Penedès

L’Avi Ton és un dels vins de referència del  celler. S’elabora des de 1996, fet que demostra l’aposta del celler per potenciar els vins elaborats amb aquesta varietat penedesenca. L’Avi Ton és també un homenatge al pare de l’Eudald Massana, qui va plantar la vinya del Xarel·lo que s’utilitza per elaborar aquest vi. Aquesta medalla és, doncs, un reconeixement a la feina feta durant anys i un vot de confiança en el futur de la nostra vinya.