la gravera, reconegut amb la certificació biodinàmica

primer celler de costers del segre en assolir el certificat demeter que és el resultat del treball constant per fer realitat el seu lema :

“vins  únics, ecològic i biodinàmics”

 

Celler La Gravera

Certificació Biodinàmica Demeter

 

.Lagravera és membre de Terra de Garnatxes, associació sense ànim de lucre defensora de la varietat catalana i mediterrània per excel·lència que col·labora amb l’Associació Catalana de Sommeliers.


Mitjançant els seus vins Ónra va elaborar el primer vi blanc monovarietal de garnatxa (en solera) de la DO Costers del Segre. Després de la recuperació d’unes vinyes místiques de 125 anys a Castelló de Farfanya en estudi conjunt amb l’INCAVI, ha fet el propi essent pioners també en un vi negre 100% garnatxa de nom La Pell.+ informació:

Vins únics, ecològics i biodinàmics   

Celler Lagravera | Ctra. de Tamarite, 9 |

25120 Alfarras (Segrià - Lleida) |

T. +34 973 761374 | F. +34 973 760218 | www.lagravera.com 

Lagravera obté la certificació biodinàmica Demeter


Primer celler de la DO Costers del Segre en assolir aquest reconeixement.


Després d’anys de millora contínua i dedicació, finalment el celler Lagravera (Alfarràs) ha aconseguit la certificació Demeter International.


Es suma així als cinc cellers catalans -i als menys de deu de tot l’estat espanyol- en haver estat mereixedors de l’estricta qualificació en viticultura biodinàmica per part de la gestora alemanya.


Lagravera s’ubica en un espai únic recuperat, treballa la natura, fauna i, flora, l’observa, entén les seves lleis per conèixer-la millor tenint en compte el sòl com a organisme viu i receptor. Aquesta és la relació amb la terra dels nous viticultors sensibles. Vins que reflecteixen amb total puresa la seva procedència. Transmetre paisatge mitjançant l’estudi i el retorn al orígens. Per això el celler familiar recull l’aigua de pluja, té plantat el seu propi jardí de fitoteràpia i treballa amb animals tot cercant l’equilibri de totes les formes de vida.
 
PORTADA../PAISDEVINS/PORTADA.html
NOUS VINS../NOVES_ANYADES_VINS/SELECCIO_NOUS_VINS.html
ENOTURISME../PAISDEVINS/ENOTURISME.html
AGENDAGOURMEThttp://gourmetcatalunya.com/GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
FIRES DE VINS../PAISDEVINS/FIRA-DEL-VI-FESTES-DEL-VI.html
ENO-AGENDA../PAISDEVINS/AGENDA_ENO_GASTRONOMICA.html
CERCA CELLERS../PAISDEVINS/CERCA_CELLERS.html
PREMIS../PAISDEVINS/PREMIS-VINS-DE-CATALUNYA.html
FORMACIÓ-TAST../PAISDEVINS/FORMACIO_TAST.html
RESTAURANTShttp://gourmetcatalunya.com/GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html